Mokymai
Mokymai

"Pats geriausias mokytojas gyvenime - partirtis. Ima brangiai, bet išaiškina puikiai". (Nežinomas autorius).

Beauty and You akademija yra neformaliojo švietimo mokykla, kurios tikslas - kvalifikacijos tobulinimo, ugdymo ir kėlimo kursai grožio ir estetikos srityje.

Šios akademijos mokytojai per ilgametę savo darbo patirtį perduoda sukauptas naujausias žinias, aktualijas bei darbo technologijas grožio industrijoje.

Beauty and You akademijoje dirba kvalifikuoti įvairių sričių specialistai: kosmetikai, med. kosmetologai, grožio industrijos meistrai, grožio ir estetikos terapeutai, nuolat dalyvaujantys ir keliantys kvalifikaciją ne tik  Lietuvoje, bet ir tarptautiniuose kongresuose bei mokymuose.

Grožio indutrija yra dinamiška, jaudinanti ir nuolatos besikeičianti sritis. Atvykite į mūsų akademiją ir įgyvendinkite savo svajonę.

Artimiausi mokymai
Renginys Data Trukmė Vieta

Mokymai internetu (Webinar) Jau greitai

Jei praleidote mūsų tiesioginius mokymus ar tiesiog ieškote kokybiškų mokymu internetu, apsilankykite mūsų įvairių registruotų internetinių mokymų kursuose su geriausiais grožio srities specialistais. Peržiūrėję mokymų pristatymus ir anonsus, galėsite įsigyti Jums labiausiai patikusių mokymų pilną versiją. Tereikės "paspausti" pasirinkto kurso transliaciją ir galėsite pradėti mokymus iš karto.