Harley Plaukų įaugimą į odą stabdanti priemonė 125ml

Paspauskite norėdami padidinti

HINGROWN

Pagrindinės savybės

Plaukų įaugimą į odą stabdanti priemonė.

Purškite priemonę toje vietoje, kur daugiausia įaugusių plaukelių. Naudokite reguliariai ir pagerinsite ne tik odos būklę, bet ir pašalinsite įaugusius plaukelius. Nenaudokite priemonės iš karto po depiliacijos. Priemonę naudoti pradėkite po depiliacijos praėjus 1 dienai. Naudojimą tęskite kelias dienas. Taip pat galite naudoti iš karto po skutimosi.

Parašykite pirmas atsliepimą apie prekę

17,50 €

Shipping Rates

Atsiėmimas parduotuvėje: darbo dienomis per 24 val.

Atsiėmimas DPD ir Omniva pick up paštomatuose: 1-3 d.d., nuo 2.90 €

DHL express paslauga ne Lietuvoje: 1-3 d.d., nuo 20 €

DPD delivery į namus: 1-2 d.d., 4,48 €

Panašios prekės

Aprašymas

Naudojimas.

• Nenaudokite priemonės iš karto po depiliacijos!
• Priemonę naudoti pradėkite po depiliacijos praėjus 1 dienai. Naudojimą tęskite 3 dienas. Taip pat galite naudoti iš karto po skutimosi.

„Harley Waxing“ pristato naują produktą naudojamą po depiliacijos vašku, skirtą nuraminti sudirgintą odą ir užkirsti kelią įaugusiems plaukeliams. 

Išklausėme savo salono klientų. „Harley Waxing“ kompanija pelnytai didžiuojasi savo produktų kokybe ir patikimumu. Visi grožio terapeutai, naudojantys mūsų asortimentą, yra patenkinti ne tik produktų veikimu, bet ir nuostabiu jų kvapu! Visada stengiamės kurti tik kokybiškus produktus kurie padidintų mūsų depiliacijai vašku skirtų produktų asortimentą, ir džiaugiamės galėdami pristatyti naują tirpalą, kurį klientai galėtų įsigyti ir naudoti namuose.

Įaugę plaukeliai sugadina net ir puikiai pavykusią depiliacijos vašku procedūrą. Naujasis „Ingrown Hair Solution“ įaugusių plaukelių tirpalas neleidžia kauptis negyvos odos ląstelėms, galinčioms užkimšti poras ir sukelti odos dirginimą. Naudokite šį produktą iškart po depiliacijos vašku, norėdami nuraminti ir apsaugoti odą ir pasiekti raminantį, gaivinantį ir švelninantį efektą. 

Depiliacija vašku nebūtinai turi dirginti odą. Mes norime pakeisti klientų suvokimą apie depiliaciją vašku, ir privilioti naujus klientus, kuriems gali kilti abejonių dėl jų odos jautrumo. Būtent todėl mes investavome į kito, Jungtinėje Karalystėje pagaminto, natūralaus po depiliacijos vašku procedūros naudojamo produkto kūrimą. Kadangi mūsų produktas yra prisotintas augalų ekstraktais, arnika ir alantoinu, klientai pastebės akivaizdų odos iškilimų ir raudonumo sumažėjimą. 

Švelnus odai produktas kurį paprasta naudoti. Mūsų įaugusių plaukelių tirpalą galima naudoti kiekvieną dieną, kol neišnyks paraudimas. Pastoviai naudodami mūsų produktą, klientai pamatys, kad jų oda po depiliacijos vašku yra lygesnė ir glotnesnė. Jiems patiks kaip atrodo oda ir kokia švelni ji yra, o salonai džiaugsis teigiamais klientų atsiliepimais po dar vienos malonios depiliacijos vašku procedūros. 

Mes visi žinome, kad depiliaciją vašku būtina baigti aušinančiu, raminančiu drėkinamuoju kremu ar aliejumi. Tačiau naudodami „Harley Wax“ asortimentą salonai turėtų būti tikri, kad naudoja konkrečiai procedūrai skirtą produktą. Štai todėl mūsų įaugusių plaukelių tirpalas taps esmine „Harley Waxing“ klientų depiliacijos vašku rutinos dalimi.
 

Ši produktą naudokite:

  •        Kūnui - kojoms, rankoms, nugarai ir krūtinei.

ATSISIŲSTI INFORMACINĮ LAPĄ | Anglų kalba

Atsiliepimai

Parašyti atsliepimą
  • Kokybė

  • Mokėjimai
  • Pristatymas
  • Parduotuvės
  • Grąžinimas ir garantija
  • Mokėjimai

    Jūsų patogumui siūlome už prekes saugiai ir patogiai atsiskaityti grynaisiais pinigais arba banko kortele prekių atsiėmimo metu (išskyrus tuos atvejus, kai prekės atsiimamos iš DPD terminalų ar paštomatų), elektronine bankininkyste Paypal, Paysera arba bankinių pavedimu Swedbank, SEB, Luminor, Nordea ir Šiaulių bankas), debeto ir kredito kortelėmis bei pirkti išsimokėtinai su „Mokilizingu“.......

    Skaityti daugiau
  • Pristatymas

    Prekės išsiunčiamos sekančią darbo dieną po užsakymo apmokėjimo. Prekių pristatymu rūpinasi Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje DPD Lietuva, į kitas užsienio šalis DPD International, Lietuvos paštas ir DHL.......

    Skaityti daugiau
  • Parduotuvės

    Sužinokite, kur yra artimiausia „Beauty&You“ arba mūsų partnerių parduotuvės.

    Skaityti daugiau
  • Prekių grąžinimas ir garantija

    Prekių grąžinimo sąlygas rasite čia

    Skaityti daugiau