Beauty&You Silky Aloe kietasis vaškas (folijoje) 1kg

Paspauskite norėdami padidinti

Pagrindinės savybės

Beauty & You Professional vaškas užtikrina tvirtą sukibimą, sklandžiai slysta ant odos ir nepalieka lipnių likučių. Puikiai tinka jautrioms vietoms ir efektyviai pašalina net 1 mm plaukelius.

Parašykite pirmas atsliepimą apie prekę

-15%

Naujiena

Nuolaida!

19,13 €

22,50 €

Shipping Rates

Atsiėmimas parduotuvėje: darbo dienomis per 24 val.

Atsiėmimas DPD ir Omniva pick up paštomatuose: 1-3 d.d., nuo 2.90 €

DHL express paslauga ne Lietuvoje: 1-3 d.d., nuo 20 €

DPD delivery į namus: 1-2 d.d., 4,48 €

Panašios prekės

Aprašymas

Naudojimas: Tik profesionalams. Sulaužykite vašką į mažesnius gabalėlius. Įdėkite jį į vaško šildytuvą ant silpnos kaitros, maišykite, kol pasidarys vientisa konsistencija. Išbandykite vašką ant riešo, kad įsitikintumėte, jog jis patogiai šiltas. Nuvalykite odą valikliu ir toniku. Mentele užtepkite vašką pirmiausia prieš plauko augimo kryptį, o paskui - plaukų augimo kryptimi. Kai vaškas atvės ir šiek tiek sutvirtės, patraukite aukštyn. Laikykite odą įtemptą ir greitai pašalinkite vašką prieš plaukų augimo kryptį. Stipriai paspauskite. Pincetu pašalinkite įsisenėjusius plaukelius ir patepkite aliejumi skirtui naudoti po depiliacijos, kad nuramintumėte odą ir sumažintumėte paraudimą.

Įspėjimas: Venkite depiliacijos vašku, jei sergate diabetu, vartojate Accutane arba odą veikiančių vaistų. Netepkite vašku ant venų varikozės, apgamų, karpų, pažeistos ar nudegusios odos, į spuogus linkusių vietų ar jautrios odos. Susilaikykite nuo nosies, ausų ar blakstienų vaškavimo. Būkite atsargūs vaškuodami lytinių organų sritis. Neperkaitinkite vaško. Tik išoriniam naudojimui. Galimas šalutinis poveikis yra bėrimas arba sausa oda; kreipkitės į gydytoją, jei dirginimas išlieka. Saugoti nuo vaikų; prarijus, kreipkitės medicininės pagalbos. Nenaudokite mikrobangų krosnelėje, nenaudokite pakartotinai.

Sudėtis: Glyceryl Rosinate, Colophonium, Cera Flava, Cera Alba, Paraffin, Lanolin, Titanium Dioxide, Parfum, Geranoil, Citronellol, CI 45410 (D&C Red 28), CI 26100 (D&C Red 17), CI 15850:1 (D&C Red 7)

Atsiliepimai

Parašyti atsliepimą
  • Kokybė

  • Mokėjimai
  • Pristatymas
  • Parduotuvės
  • Grąžinimas ir garantija
  • Mokėjimai

    Jūsų patogumui siūlome už prekes saugiai ir patogiai atsiskaityti grynaisiais pinigais arba banko kortele prekių atsiėmimo metu (išskyrus tuos atvejus, kai prekės atsiimamos iš DPD terminalų ar paštomatų), elektronine bankininkyste Paypal, Paysera arba bankinių pavedimu Swedbank, SEB, Luminor, Nordea ir Šiaulių bankas), debeto ir kredito kortelėmis bei pirkti išsimokėtinai su „Mokilizingu“.......

    Skaityti daugiau
  • Pristatymas

    Prekės išsiunčiamos sekančią darbo dieną po užsakymo apmokėjimo. Prekių pristatymu rūpinasi Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje DPD Lietuva, į kitas užsienio šalis DPD International, Lietuvos paštas ir DHL.......

    Skaityti daugiau
  • Parduotuvės

    Sužinokite, kur yra artimiausia „Beauty&You“ arba mūsų partnerių parduotuvės.

    Skaityti daugiau
  • Prekių grąžinimas ir garantija

    Prekių grąžinimo sąlygas rasite čia

    Skaityti daugiau